Son Dakika Deprem

Son dakika habere göre deprem AFAD verilerine göre İstanbul Kartalda 39 şiddetinde gerçekleşti. HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI Korku dolu anlara neden olan ve Marmara genelinde hissedilen deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.


Gundem Panosundaki Pin

22062021 0215 TAKİP ET Muğlanın Datça ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 5.

Son dakika deprem. İstanbulda saat 1507de 39 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFADın verilerine göre 39 büyüklüğünde Kartal merkezli gerçekleşti. Deprem Muğlanın birçok ilçesinden de hissedildi.

İstanbulda hissedilen bir deprem meydana geldi. Muğla açıklarında 53 büyüklüğünde deprem 22062021 0130 Son Güncelleme. Merkez üssü Kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı.

AFAD saat 1508de merkez üssü İstanbul Kartal olan depremin büyüklüğünü 39 olarak duyurdu. Gelen son dakika haberine göre İstanbul deprem ile sallandı. 19 Haziran 2021 1513 GÜNCEL.

Anadolu yakasında meydana gelen depremin merkez üssü olarak Kartal olarak açıklandı. AFADdan alınan son dakika bilgisine göre Aydının Kuşadası ilçesi açıklarında 1703te deprem gerçekleşti. Son dakika haberi.

Yunanistanın Tesalya bölgesinin en büyük şehri olan Larisada meydana gelen deprem 1313 km derinlikte gerçekleşti. Merkez henüz açıklanmayan deprem İstanbulda şiddetli şekilde hissedildi. İstanbul Valisi Yerlikaya deprem nedeniyle.

AFADın son dakika açıklamasına göre saat 1507 sularında merkez üssü ISTANBUL SULTANBEYLI olan 39 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ege Denizi açıklarında 53 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İstanbulda 39 şiddetinde deprem.

Saat 1507 sularında meydana gelen depremin derinliği 706 kilometre enlemi 409413 ve boylamı 292328 olarak ölçüldü. Günün en sıcak gelişmelerini gündemi sarsan son dakika haberlerini Türkiye gündeminden en güncel haberleri CNN Türkün son dakika haberler sayfasından takip edebilirsiniz. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak gösterilerek kullanılabilir.

Marmara Bölgesinde hissedilen deprem meydana geldi. İstanbulda deprem korkuttu Son depremler İstanbulda da hissedilen bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının verilerine göre saat 1856da Yunanistanın Larisa şehrinde 43 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İstanbulda saat 1507de hissedilen bir deprem meydana geldi. İSTANBULda son dakika deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle özellikle Anadolu.

Elazığ son dakika deprem hakkında İçişleri Bakanlığından da bir açıklama geldi. Depremin ardından açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. SON DAKİKA HABERİ.

34 büyüklüğündeki depremin derinliği 698 km olarak kaydedildi. Deprem bölgesinde ekiplerin tarama. Vali Yerlikaya Herhangi bir olumsuzluk.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak gösterilerek kullanılabilir. İstanbulda özellikle Anadolu Yakasında hissedilen bir deprem meydana geldi. 19 Haziran AFAD ve Kandilli son depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son.

Son dakika deprem haberi. Komşuda korkutan deprem Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkeznden alınan bilgiye göre İranda 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı ve bakanlık sözcüsü İsmail Çataklı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Elazığda meydana gelen deprem sonrasında bir ihbar ulaşmadığını dile getirdi.

İstanbulda saat 1508de deprem meydana gelen ve AFAD tarafından merkez üssü İstanbul Kartal büyüklüğü ise 39 olarak açıklanan deprem sonrası İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklamalarda bulundu. AFAD depremin büyüklüğünü 39 merkezini ise Kartal olarak açıkladı. İstanbulda korkutan deprem Son depremler.

Sosyal medyada pek çok kullanıcı İstanbulda deprem mi oldu sorusunun cevabını aradı.


Son Dakika Alanya Da Deprem Panigi Son Dakika Alanya Da Deprem Panigi Alanya Saat 16 42 De Depremle Sallandi Deprem Panige Yol A Haber Alanya Endonezya


Son Dakika Komsu Ulke Yunanistan In Baskenti Atina Yakinlarinda 5 1 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Dergi Kafasi Atina Yunanistan Dergi


Aydin Da Deprem Haberi Son Dakika Aydin Haberleri Marti Ni Danca Bilgi


Son Dakika 6 3 Buyuklugunde Deprem Ogretmenlere Hediyeler Mutluluk Sozleri Astroloji Isaretler


Pin By Sevcan On Kiyafet Secenekleri Danger Sign Calm Novelty Sign


Gundem Panosundaki Pin


Nerminaytv Adli Kullanicinin Ilgimi Cekenler Panosundaki Pin Istanbul Bina


Son Dakika Deprem Haberleri Siirt Deprem Ani Ilk Goruntuler Siirt Dep Batman Haber Youtube


Akdeniz De Deprem 4 0 Le Sallandi Afet Akdeniz Deprem Internet Turkiye Http Www Haberihbarhatti Com 2018 Akdenizde Deprem 40le Danger Sign Signs


Son Dakika Deprem Oldu 2021 Olinda Haber


Corum Da Korkutan Deprem Ugurludag Iskilip Ilcesi Son Dakika Deprem Hab Korku Haber Danca


Corum Haber Panosundaki Pin


Son Dakika Haberi Afad Son Depremler Kandilli Son Depremler Deprem Mi Oldu Mus Ta Deprem 2021 Haber Macera Filmleri Abd


Son Dakika Ankara Da Deprem Son Durum Butun Aciklamalar 2021 Ankara Deri Catlaklari Haber


Son Dakika Akdeniz De 3 9 Siddetinde Deprem Iste Son Depremler Haber Gelin Olinda


Istanbul Da Deprem Son Dakika Depremler Katilimci Maltepe Gazetesi Isikli Tabelalar Istanbul Teklif


Son Dakika Deprem Karaman Da Hissedildi 2021 Tirlar Haber


Afad Son Dakika Duyurdu O Ilimizde Korkutan Deprem Iste Siddeti Ve Merkez Ussu Korku Merkez Gercekler


Sondakika Haberleri Endonezya Da 7 3 Buyuklugunde Deprem Tsunami Uyaris Haber Haberler Sondakika Gundem Flasgelismeler Gundem S Tsunami Haber Komedi

close